Aktiivi Lasku

Hinta vain 4€ kuukaudessa!

Hyvä laskutusohjelma yritykselle voi myös olla edullinen

Sähköinen laskutus säästää aikaa vain, jos siihen käytettävä ohjelma on helppo käyttää eikä tuota yrittäjälle ylimääräistä työtä opettelun tai ongelmanratkaisun muodossa. Pienyrittäjä ei tarvitse yrityksensä arjen pyörittämiseen massiivisia ohjelmistoja, joiden käyttö vaatii kurssit ja pätevyydet.

Helposti käyttöönotettava ja myös helppokäyttöinen ohjelmamme tekee laskujen tekemisestä nopeaa. Ohjelman asiakas- ja tuoterekisterit nopeuttavat toistuvien tietojen lisäämistä laskuille. Ohjelmalla voi tulostaa tarjoukset, lähetteet, laskut sekä asiakkaiden osoitetarrat.

Sen lisäksi, että ohjelmalla sujuu yrityksen laskutus, se tarjoaa myös helppolukuiset mittaristot yrityksen myyntiluvuista. Erilaisten myyntitilastojen avulla voi seurata myynnin kehitystä, ja tehdä esimerkiksi yhteenvedot kuukauden myynnistä asiakkaittain ja tuotteittain.

Yhteensopiva muiden ohjelmiemme kanssa

Ohjelmamme on suunniteltu toimimaan sujuvasti yhdessä. Esimerkiksi jos laskutusohjelma on hankittu Aktiivi W Kirjanpito-ohjelmamme lisävarusteeksi, voidaan laskuluettelosta poimia laskut suoraan kirjanpidon tositteiksi. Saat näin halutessasi koottua ohjelmistamme kokonaisen taloushallinnon ohjelmiston, joustavasti vaikka pala kerrallaan.

Lataa maksuton kokeiluversio tai tilaa laskutusohjelma pienyritykselle alapuolelta

>> Lataa ilmainen demo

Tilaa

Kuvia ohjelmasta


Tuoterekisteri

Tuoterekisteri sisältää myytävien tuotteiden tai palveluiden hinnat ja muut tiedot. Laskun tekeminen käy nopeasti: valitse tuote ja syötä määrä. Ohjelmassa on myös varastoseuranta. Ohjelma vähentää laskutettavan määrän varastosta samalla kun lasku tulostetaan. Vakioasiakkaiden yhteystiedot voi tallentaa laskutusohjelman asiakasrekisteriin.

Aktiivi Laskutus on hyvä laskutusohjelma pienyritykselle

Laskun tekeminen

Laskulla on ns. otsikkotiedot ja rivitiedot. Otsikkotiedoissa on asiakkaan tiedot, eräpäivä ym. Laskurivillä on myytävän tuotteen tiedot ja laskutettava määrä. Tuoterivejä on laskulla yksi tai useampia.

Laskun otsikkotietoihin tulee valmiiksi tallennettua tietoa laskuttajan perustiedoista ja asiakasrekisteristä. Laskuriville tulee tietoa tuoterekisteristä. Näitä tietoja voi tarvittaessa muuttaa jokaiselle laskulle erikseen.

Pienyrityksen laskutus helpolla ohjelmistolla

Raporttimalleja


Laskulomake

HUOM! Kuvassa vain laskulomakkeen yläosa. Sivun alaosaan tulostetaan pankkisiirto-osio. Laskulomake tulostetaan tavalliselle paperille, esipainettuja lomakkeita ei tarvita.

Laskulomakkeen voi tulostaa myös pdf-tiedostoksi, jolloin sen voi lähettää asiakkaalle sähköpostin liitteenä.

Sähköinen laskutus säästää yrittäjän aikaa

Myyntitilasto

Tulostusta voi rajata laskutuspäivällä ja asiakasnumerolla, esimerkiksi yhden asiakkaan viime kuun tuotemyynti.

Muita raportteja: myyntitilasto tuotteittain - asiakkaittain, lähete, tilausvahvistus, tarjous, asiakkaiden osoitetarrat jne.

Edullinen laskutusohjelma näyttää myös myyntiluvut

Ominaisuudet

 • asiakaskohtainen maksuaika ja kassa-alennus
 • sähköiset laskut
 • ryhmälaskutus esim tiekunnille ja yhdistysten tarpeisiin
 • aktiivinen varastokirjanpito
 • samalla laskulla eri alv-kantaisia ja verottomia tuotteita
 • käänteinen alv
 • viivakoodin tulostusmahdollisuus
 • laskulomake tavalliselle paperille: ei esipainettuja lomakkeita
 • yrityksen logo voidaan tulostaa laskulle
 • laskujen pdf-tulostus esim. sähköpostin liitteeksi
 • lähete, laskulomake, käteislasku, tilitys, tilausvahvistus, tarjous, faktura
 • på svenska: faktura, följesedel, offert, redovisning osv.