Datatech

Juuri sinulle sopivimmat taloushallinnon ohjelmistot.

Datatech Oy on luotettava ja kokenut suunnittelutoimisto, joka on erikoistunut tarjoamaan palveluita mikroyrityksille ja pienyrityksille, maatalouden elinkeinoharjoittajille sekä tilitoimistoille. Tarjoamme helppokäyttöisiä, monipuolisia ja kustannustehokkaita työkaluja ja palveluita pk-yritysten ja maanviljelijöiden talouden hallintaan sekä edesauttamaan maatalouden viranomaisraportointia ja muiden raportointivelvollisuuksien hallintaa ja täyttämistä. Tavoitteenamme on antaa asiakkaallemme työkalut selviytyä paremmin arjesta sekä lisätä taloushallinnon läpinäkyvyyttä ja tehokkuutta.


VISIOmme

Datatech on tunnettu, arvostettu ja edistyksellinen arjen rutiinien pyörittämiseen liittyvien ohjelmistojen kehittäjä omalla markkina-alueellaan, johon kuuluvat pk-yritykset, maa- ja metsätalous sekä tilitoimistot. Datatechin palveluissa hyödynnetään sähköisiä työkaluja sekä mobiili- ja verkkoympäristöä tehokkaasti tuomaan asiakkaille kokonaisvaltaisia palveluita, jotka tuovat aitoa lisäarvoa yritystoiminnan hallintaan ja kehittämiseen. Yrityksen liikevaihto ja henkilöstö kasvaa hallitusti palvelutarjonnan kehittyessä, joka edesauttaa yrityksen menestymistä ja täten myös emoyhtiön brändinrakennusta.


Arvomme

  • Asiakasymmärrys - Ymmärrämme asiakkaamme toimialakohtaiset tarpeet ja liiketoiminnan. Tiedämme kuinka voimme auttaa asiakaitamme saavuttamaan tavoitteensa.
  • Motivoitunut ja asiakaspalveluhenkinen henkilöstö - Asiantuntijamme ovat osaavia ja sitoutuneita tuotteemme kehittämiseen. Opastamme ja tuemme asiakkaitamme, jotta he saavat parhaan hyödyn sovelluksestamme.
  • Käyttäjälähtöinen suunnittelu ja jatkuva kehitys - Tavoitteenamme on luoda helppokäyttöisiä ja edistyksellisiä ohjelmistoja, joita kehitämme jatkuvasti vastaamaan entistä paremmin asiakkaidemme muuttuvia tarpeita ja liiketoimtaympäristöä.
  • Paikallisuus - Olemme osa paikallista suomalaista konsernia, jolla on vahvat juuret Pohjanmaalla. Hyödynnämme paikallisia osaajia ja toimijoita yhteistyöverkoston rakentamisessa.