• Just sopiva

  Just sopiva

  Meiltä saat juuri yrityksesi
  kokoisen taloushallinnon
  ohjelmiston.

  Näytä paketit

 • Ymmärrystä talouden hallintaan

  Ymmärrystä talouden hallintaan

  Aktiivi-ohjelmat
  tuovat selkeyttä
  maa- ja metsätalouden
  taloushallintaan.

  Lue lisää

 • Helpoksi tehty

  Helpoksi tehty

  Käyttäjälähtöiset
  kirjanpidon ohjelmat.

  Tutustu ohjelmiin

 • Current
 • thumb06
 • thumb06
 • thumb06

Taloushallinnon ohjelmat ja ohjelmistot mikro- ja pienyrittäjille

Datatech


Tarvitsetpa ohjelman veroilmoituksen laadintaan, kustannusseurantaan, myyntilaskutukseen tai palkanlaskentaan, valitse varma, monipuolinen ja luotettava 100% suomalainen tuote. Datatech Oy on suunnitellut ja toteuttanut taloushallinnon ohjelmia jo vuodesta 1989. Liity sinäkin tuhansien tyytyväisten Aktiivi käyttäjien joukkoon.

Lue lisää yrityksestämme


taloushallinnon ohjelmistot pakettiratkaisuinaAktiivi FIRMA - taloushallinnon ohjelmisto

Aktiivi FIRMA

Aktiivi FIRMA sisältää kaikki tarvittavat taloushallinto-ohjelmat mikro- ja pienyrityksen sekä yksityisyrittäjän tarpeisiin.

Tutustu pakettiin

Aktiivi TILA - Taloushallinnon ohjelmat

Aktiivi TILA

Aktiivi TILA taloushallinto-ohjelmisto sopii erityisesti maanviljelijöiden ja metsänomistajien tarpeisiin.

Tutustu pakettiin

Aktiivi YHTEISÖ - taloushallinto-ohjelmisto

Aktiivi YHTEISÖ

Aktiivi YHTEISÖ on yhteisöjen ja yhdistysten kirjanpitoon ja talouden hallintaan soveltuva kevyt pakettiratkaisu.

Tutustu pakettiin

Asiakaskokemuksia

"Kun viljelysuunnitelma on tehty toimivalla peltoviljelyn suunnitteluohjelmalla, kaikkein työteliäimmät osat hausta sujuvat kuin tanssi. Allekirjoittaneen tapauksessa Pelto W -ohjelmisto osoittautui tähän tarkoitukseen erinomaisen sopivaksi."

- Esko Heikkinen

Käyttäjälähtöiset taloushallinnon ohjelmat

Miksi valita Aktiivi-ohjelmisto?


AKTIIVI-tuoteperheen taloushallinnon ohjelmistot on toteutettu noudattaen tinkimättömästi meille tärkeintä tavoitetta: aidon hyödyn tuottaminen asiakkaallemme. Siksi panostamme laadukkaiden ohjelmien lisäksi myös kokonaispalveluumme, jonka avulla asiakkaamme saa parhaan hyödyn tarjoamistamme ohjelmistoista.

Ohjelmistoistamme löytyy aina hyvin suunniteltu ja helppokäyttöinen taloushallinto-ohjelma kuhunkin pienyrittäjän liiketoiminnan taloudenhoitoon vaadittuun tehtävään. Ohjelmien helppokäyttöisyydestä huolimatta et ole silti yksin - me olemme jatkuvasti tukenasi ohjelmiemme käytössä.Asiakaspalvelu

Asiantuntijamme ovat osaavia ja sitoutuneita tuotteemme kehittämiseen. Opastamme ja tuemme asiakkaitamme, jotta he saavat parhaan hyödyn sovelluksestamme.

Asiakasymmärrys

Ymmärrämme asiakkaamme toimialakohtaiset tarpeet ja liiketoiminnan. Tiedämme kuinka voimme auttaa asiakaitamme saavuttamaan tavoitteensa.

Käyttäjälähtöinen

Tavoitteenamme on luoda helppokäyttöisiä ja edistyksellisiä ohjelmistoja, joita kehitämme jatkuvasti vastaamaan entistä paremmin asiakkaidemme muuttuvia tarpeita ja liiketoimintaympäristöä.

Paikallinen

Olemme osa paikallista suomalaista konsernia, jolla on vahvat juuret Pohjanmaalla. Hyödynnämme paikallisia osaajia ja toimijoita yhteistyöverkoston rakentamisessa.